Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Hur man väljer konst till företagsevent och affärslokaler
Nästa artikel

Hur man väljer konst till företagsevent och affärslokaler

Att välja rätt konst för företagsevent och affärslokaler är avgörande för att skapa en atmosfär som speglar ditt varumärke och imponerar på både anställda och kunder. Konstverk kan fungera som ett kraftfullt verktyg för att förstärka företagets image, inspirera kreativitet och skapa en minnesvärd upplevelse. Här är några tips på hur du väljer konst som passar för dessa sammanhang.

Använd konst för att förstärka varumärket

När du väljer konst för ett företagsevent eller en affärslokal är det viktigt att tänka på hur konsten kan spegla och förstärka ditt varumärkesidentitet. Färger, former och motiv bör harmonisera med företagets färgschema och värderingar. Om ditt företag till exempel fokuserar på innovation och framåttänkande, överväg att använda modern och abstrakt konst som signalerar kreativitet och nyskapande.

Ett utmärkt exempel på detta är vår canvastavla "Urban Reflections", som speglar stadslivets energi och rörelse. Denna tavla kan fungera som en inspirerande bakgrund vid ett företagsevent eller i en reception för att skapa en dynamisk och modern atmosfär. Utforska tavlan här: Se "Urban Reflections".

Canvastavla som speglar stadslivets energi och rörelse, perfekt för att skapa en dynamisk och modern atmosfär vid företagsevent eller i affärslokaler.

Anpassa konsten till olika utrymmen

Olika områden i en affärslokal eller vid ett företagsevent kräver olika typer av konst. I entréer och receptioner är det viktigt att skapa ett starkt första intryck. Här fungerar stora och iögonfallande konstverk bäst, som direkt fångar besökarens uppmärksamhet. I konferensrum kan du istället välja lugnare konstverk som främjar koncentration och kreativt tänkande.

För konferensrum kan en tavla som "Echoes of Silver", med sina grå- och guldtoner, skapa en sofistikerad och fokuserad miljö. Utforska tavlan här: Se "Echoes of Silver".

Echoes of Silver

Skapa en enhetlig känsla med konst

För att säkerställa att konsten bidrar till en sammanhängande och professionell atmosfär, är det bra att hålla sig till en enhetlig stil eller färgpalett genom hela lokalen eller eventet. Detta hjälper till att binda samman olika områden och skapar en känsla av ordning och elegans. Genom att välja konstverk som kompletterar varandra kan du skapa en harmonisk miljö som känns genomtänkt och sofistikerad.

Vår bloggpost "Så lyfter du ditt kök med modern skandinavisk konst" kan ge ytterligare insikter om hur du kan använda konst för att skapa en enhetlig och modern känsla i olika utrymmen.

Utforska vår kollektion här: Artiley Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng