Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Så väljer du rätt färgsättning på dina tavlor

Så väljer du rätt färgsättning på dina tavlor

Förbättra atmosfären i varje rum i ditt hem med perfekt matchade canvastavlor från Artiley. Vår kollektion erbjuder ett brett utbud av färger och stilar för att sömlöst integreras med din befintliga inredning, vilket skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär.

Sovrummet

För ett fridfullt och lugnt sovrum, överväg att välja målningar på canvastavlor i mjuka, dämpade toner som lugnande blues eller milda pasteller. Dessa färger främjar avkoppling och skapar en fridfull fristad för vilsamma nätter.

Köp "Timeless Tranquility" här

Vardagsrummet

I vardagsrummet, där du underhåller gäster och spenderar kvalitetstid med familjen, kan djärva och livfulla målningar tryckta på canvas injicera energi och personlighet i rummet. Välj rika nyanser som djupröda, levande gula nyanser eller slående abstrakt design för att göra ett uttalande och skapa en dynamisk kontaktpunkt.

Köp "Rhythmic Reverberations" här

Köket

I köket, en plats som ofta förknippas med värme och samling, överväg målningar på canvastavlor som har varma toner. Dessa färger framkallar en känsla av komfort och samhörighet, vilket ger en välkomnande touch till din kulinariska tillflyktsort.

Köp "Elegance of the Easel" här

Hemmakontoret

För ett hemmakontor eller studieområde, välj målningar på canvastavlor som främjar fokus och koncentration. Coola och neutrala färger som nyanser av grått, lugnande gröna eller lugnande lila kan skapa en lugn och produktiv miljö som stimulerar kreativitet och koncentration.


Köp "Ethereal Embrace" här

Entrén

Glöm inte hallen eller entrén, eftersom dessa utrymmen sätter tonen för hela hemmet. Satsa på målningar på canvas med färger som kompletterar de angränsande rummen och skapar en sömlös övergång och ett sammanhängande flöde i hela ditt hem.


Köp "The Chanel Charmer" här

Kom ihåg att nyckeln är att hitta canvasmålningar som resonerar med din personliga stil och väcker de önskade känslorna i varje rum. Utforska Artileys samling och låt våra expertutvalda konstverk ingjuta ditt hem med färg, skönhet och en touch av konstnärligt uttryck.

Utforska vår kollektion här

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng