Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Så skapar du en mysig höstatmosfär med canvastavlor

Så skapar du en mysig höstatmosfär med canvastavlor

Hösten är den perfekta tiden att göra ditt hem extra ombonat och inbjudande. Med rätt val av canvastavlor kan du skapa en varm och mysig atmosfär som får både dig och dina gäster att känna sig som hemma. Här delar vi med oss av våra bästa tips för att förvandla ditt hem till en höstmysig oas med konst.

Tips för att skapa en höstatmosfär:

  1. Välj värmande färger: Välj tavlor i varma färger som djup orange, mustigt röd och guldgul. Dessa färger förmedlar värme och komfort, perfekt för mörka höstkvällar.
  2. Lager-på-lager-effekt: Skapa djup och textur genom att kombinera olika storlekar och stilar av tavlor. Häng en större canvastavla som huvudfokus och komplettera med mindre verk i liknande färgpaletter.
  3. Tema natur: Naturliga motiv som skogar, löv eller höstlandskap passar perfekt under denna säsong. Dessa teman speglar det bästa av hösten och ger en fridfull känsla.

Placeringstips: Placera dina tavlor där du spenderar mest tid under hösten – kanske nära en sittgrupp i vardagsrummet eller över en öppen spis. Förstärk den mysiga känslan genom att lägga till mjuka textilier som kuddar och filtar i matchande färger.

Utforska vår kollektion här: Artiley Canvastavlor

 

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng