Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Skandinavisk stil: Skapa en minimalistisk oas med canvastavlor

Skandinavisk stil: Skapa en minimalistisk oas med canvastavlor

Den skandinaviska designfilosofin – med sina rena linjer, funktionella utformningar och neutrala färgpaletter – fortsätter att inspirera inredningsälskare världen över. Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att införliva denna stil i ditt hem är genom väl utvalda canvastavlor. Låt oss utforska hur du kan förvandla dina väggar till ett konstnärligt uttryck av lugn och balans.

Välj en avskalad palett För att verkligen fånga den skandinaviska estetiken, börja med en färgpalett som speglar nordiska nyanser. Tänk kalla grå, mjuka vita och lugnande blå toner. Välj canvastavlor som kompletterar denna palett för att skapa ett harmoniskt utrymme.

Köp tavla: Symphony of Silence

Spela med texturer Även om färgerna är dämpade, är textur en viktig del av skandinavisk design. Canvastavlor med rika texturer eller detaljerade penseldrag tillför djup och intresse till ditt rum utan att överväldiga.

Minimalism i motivet Skandinavisk design handlar om 'mindre är mer'. Välj canvastavlor med enkla och subtila motiv som kan tala sitt eget språk utan att skrika om uppmärksamhet. Abstrakt konst, landskap och botaniska tryck är alla perfekta kandidater.

Fokusera på belysning Belysning är centralt i skandinavisk design. Placera dina canvastavlor där naturligt ljus kan framhäva deras skönhet, eller använd riktade ljuskällor för att lyfta fram konstverken även på kvällen.

Matcha med moderna möbler Skandinavisk stil går hand i hand med modern inredning. Canvastavlor i minimalistisk stil kompletterar naturligt moderna möbler med sina rena linjer och enkla former.

Skapa en fokuspunkt Trots sin enkelhet bör varje rum ha en fokuspunkt. Låt en större canvastavla ta denna plats – oavsett om det är ovanför soffan eller i din hall. Detta ger ögat en plats att vila och samlar rummets estetik.

Utforska vår kollektion här: Artiley Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng