Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Stora tavlor för kontoret: Motiverande konst för arbetsplatsen
Nästa artikel

Stora tavlor för kontoret: Motiverande konst för arbetsplatsen

Att dekorera kontoret med stora tavlor kan göra stor skillnad för arbetsmiljön. Rätt konstverk kan inte bara lyfta stämningen på arbetsplatsen utan också inspirera och motivera både anställda och besökare. Här är några tips på hur du kan välja och använda stora tavlor för att skapa en mer produktiv och kreativ arbetsmiljö.

Varför välja stora tavlor för kontoret?

Stora tavlor har en kraftfull visuell effekt och kan sätta tonen för hela arbetsplatsen. De kan användas för att skapa ett starkt första intryck, definiera ett varumärke eller för att stimulera kreativitet och fokus bland de anställda. Genom att välja rätt motiv och placera tavlorna strategiskt kan du göra kontoret till en mer inspirerande och engagerande miljö.

Välj motiv som inspirerar och motiverar

Motiverande konst på kontoret kan bidra till en positiv arbetsmiljö. Tavlor med kraftfulla citat, abstrakta former eller naturmotiv kan påminna de anställda om företagets mål och värderingar, samtidigt som de skapar en upplyftande atmosfär. Ett motiv som speglar dynamik och framåtrörelse kan också inspirera till kreativitet och innovation.

En tavla som kan inspirera till fokus och prestation är "Symphony of Silence". Med sina eleganta silver- och guldtoner och abstrakta former skapar den en sofistikerad och rogivande atmosfär som är perfekt för kontorsmiljön. Utforska tavlan här: Se "Symphony of Silence".

Abstrakt konstverk i eleganta silver- och guldtoner som skapar en sofistikerad och rogivande atmosfär, perfekt för kontorsmiljön.

Placering av stora tavlor på kontoret

Placeringen av konstverk på kontoret är avgörande för deras effekt. Stora tavlor fungerar utmärkt i konferensrum, receptioner och öppna arbetsutrymmen. I ett konferensrum kan en stor tavla skapa en inspirerande bakgrund för möten, medan en tavla i receptionen kan ge besökare ett starkt första intryck av företagets kultur och värderingar.

För att maximera effekten av konsten, se till att tavlan är väl synlig och inte döljs av möbler eller andra inredningselement. Använd också belysning för att framhäva tavlan och skapa en dramatisk effekt.

Färger som påverkar humöret

Färg spelar en stor roll i hur vi uppfattar ett rum och kan påverka både humör och produktivitet. Blått och grönt är kända för att vara lugnande och kan hjälpa till att minska stress på arbetsplatsen. Rött och gult kan stimulera energi och kreativitet, medan neutrala färger som grått och beige kan skapa en känsla av balans och professionalism.

För ett kontor som strävar efter att uppmuntra kreativitet och nytänkande, kan en tavla som "Urban Reflections", med sina stadsmotiv och ljusreflektioner, ge rätt energi och visuell stimulans. Utforska tavlan här: Se "Urban Reflections".

Urban Reflections

Skapa ett enhetligt uttryck

För att skapa en enhetlig och sammanhängande arbetsmiljö, välj konstverk som harmoniserar med företagets färgschema och inredningsstil. Tavlorna bör inte bara vara vackra att titta på, utan också förstärka företagets identitet och kultur. Genom att integrera företagets varumärkesfärger eller använda motiv som speglar företagets verksamhet, kan du förstärka varumärkets närvaro på kontoret.

Fördelarna med konst på arbetsplatsen

Att ha konst på arbetsplatsen kan öka de anställdas välmående, minska stress och främja en positiv arbetskultur. Stora tavlor kan också bidra till att skapa en mer attraktiv arbetsmiljö, vilket kan förbättra företagets image och attrahera både nya talanger och kunder.

Utforska vår kollektion här: Artiley Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng