Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Hur du skapar en konstvägg med stora canvastavlor

Hur du skapar en konstvägg med stora canvastavlor

En konstvägg är ett utmärkt sätt att förvandla en vanlig vägg till en imponerande visuell upplevelse. Genom att kombinera stora canvastavlor kan du skapa ett starkt konstnärligt uttryck som reflekterar din personliga stil och ger ditt hem en unik karaktär. Här är några tips för att hjälpa dig skapa den perfekta konstväggen med stora canvastavlor.

1. Planera din layout

Innan du börjar hänga upp dina tavlor, är det viktigt att planera hur du vill arrangera dem. Du kan antingen använda ett symmetriskt mönster för en ordnad och harmonisk känsla, eller ett asymmetriskt mönster för ett mer dynamiskt och kreativt uttryck. Att lägga ut dina tavlor på golvet först kan hjälpa dig att visualisera den slutliga layouten innan du börjar spika i väggen.

2. Välj en färgpalett

Att ha en sammanhängande färgpalett kan ge din konstvägg ett mer enhetligt utseende. Du kan antingen välja tavlor som har liknande färgtoner, eller skapa kontrast genom att kombinera komplementfärger. En tavla som Elysian Dreams, med sina mjuka pastellfärger, kan fungera som en perfekt mittpunkt i en konstvägg där andra tavlor plockar upp nyanser från denna.

3. Fokusera på balans och proportioner

För att skapa en visuellt tilltalande konstvägg är det viktigt att tänka på balans och proportioner. Blanda stora och små tavlor för att skapa en dynamisk komposition, men se till att det finns en visuell balans. Större tavlor kan fungera som ankare, medan mindre tavlor kan fylla ut mellanrummen och skapa en sammanhängande helhet.

Vill du veta mer om hur du väljer rätt storlek på tavlor för din konstvägg? Läs vår guide Den ultimata guiden till att välja rätt storlek på din canvastavla.

Utforska vår kollektion här: Artileys Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng