Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Hur färger på canvastavlor påverkar ditt humör

Hur färger på canvastavlor påverkar ditt humör

Färg har en djupgående inverkan på våra känslor och stämningar, och rätt färgsättning kan förvandla atmosfären i ditt hem. Genom att förstå färgpsykologi kan du välja canvastavlor som inte bara kompletterar din inredning utan också påverkar ditt välmående på ett positivt sätt.

Blå: Lugn och avkoppling

Blå är ofta associerad med lugn och ro, perfekt för sovrum eller badrum. En tavla i blå toner kan vara ett utmärkt val för att skapa en avslappnad atmosfär i dessa rum.

  • Förslag: Ocean's Whisper – En tavla som domineras av blå toner och kan skapa en lugn och avkopplande atmosfär i ditt hem.

Grön: Harmoni och förnyelse

Grön är färgen för natur och balans, vilket gör den perfekt för utrymmen där du vill känna en koppling till naturen och uppleva lugn.

  • Timeless Tranquility – Denna tavla med sina gröna nyanser främjar en känsla av harmoni och återkoppling till naturen.

Gul: Glädje och optimism

Gul är en färg som ofta associeras med glädje, energi och optimism. Den passar perfekt i kök och arbetsutrymmen där du vill uppmuntra kreativitet och positiv energi.

Röd: Energi och passion

Rött är en kraftfull färg som väcker energi, passion och ibland dramatik. Det är en utmärkt färg för sociala utrymmen som vardagsrum där du vill skapa en livlig atmosfär.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hur du kan använda färger i din inredning, rekommenderar vi att du läser vår artikel Så väljer du rätt färgsättning på dina tavlor.

Utforska vår kollektion här: Artileys Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng