Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Minimalistisk inredning med stora tavlor: En guide

Minimalistisk inredning med stora tavlor: En guide

Minimalism är en av de mest populära inredningstrenderna, känd för sina rena linjer, enkla former och avskalade färgpaletter. Men att inreda minimalistiskt betyder inte att du måste ge upp konsten. Stora canvastavlor kan ge ditt minimalistiska hem en djärv och personlig touch utan att förstöra den lugna och enkla atmosfären. Här är några tips för hur du kan använda stora tavlor för att förhöja din minimalistiska inredning.

1. Välj tavlor med enkla motiv

Minimalism handlar om enkelhet, och dina tavlor bör reflektera detta. Välj motiv som är stilrena och avskalade, kanske i form av abstrakt konst med subtila färger eller enkla landskap. Tavlor som Elysian Dreams med sina mjuka, dämpade toner är ett utmärkt exempel på hur en stor tavla kan passa in i en minimalistisk miljö.

2. Placera tavlorna med omsorg

Placeringen av dina tavlor är avgörande i ett minimalistiskt hem. En stor tavla kan fungera som rummets fokuspunkt, vilket innebär att du bör placera den på en central plats, som över soffan eller på en tom vägg. Häng tavlan i ögonhöjd och se till att den är ensam på väggen för att bevara den minimalistiska känslan.

3. Håll färgpaletten sammanhängande

För att bibehålla den lugna och harmoniska atmosfären som kännetecknar minimalistisk inredning, är det viktigt att färgpaletten på dina tavlor överensstämmer med resten av rummet. Neutrala färger som vitt, grått och beige fungerar ofta bäst, men du kan också introducera en enstaka accentfärg om den harmonierar med resten av inredningen.

För mer inspiration om hur du kan inreda med canvastavlor i olika miljöer, läs vår artikel Inred med skandinavisk design.

Utforska vår kollektion här: Artileys Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng