Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Så skapar du ett tema i ditt hem med flera tavlor

Så skapar du ett tema i ditt hem med flera tavlor

Att skapa ett tema i ditt hem med hjälp av flera tavlor är ett utmärkt sätt att knyta samman din inredning och ge ditt hem en sammanhängande och genomtänkt stil. Genom att välja tavlor som kompletterar varandra kan du skapa en röd tråd som går genom hela ditt hem, oavsett om du föredrar en modern, klassisk eller eklektisk stil. Här är några tips för hur du kan skapa ett tema med flera tavlor.

1. Välj ett sammanhängande färgschema

En av de enklaste och mest effektiva metoderna för att skapa ett tema är att välja tavlor som delar ett gemensamt färgschema. Detta kan innebära att alla tavlor har samma accentfärg, eller att du väljer olika nyanser av samma färg. En tavla som Espresso Elegance kan fungera som utgångspunkt för att bygga ett varmt och elegant färgtema genom flera rum.

2. Använd ett gemensamt motiv eller tema

Ett annat sätt att skapa ett sammanhängande tema är att välja tavlor som delar ett gemensamt motiv eller tema, som natur, stadsmotiv eller abstrakt konst. Genom att välja tavlor som har ett liknande tema men ändå varierar i stil eller perspektiv, kan du skapa en intressant och dynamisk inredning som känns både sammanhängande och varierad.

3. Arrangera tavlorna på ett enhetligt sätt

För att förstärka temat ytterligare, tänk på hur du arrangerar dina tavlor. Häng dem på samma höjd eller använd liknande ramar för att skapa en enhetlig look. Om du väljer att skapa en galleri-vägg, se till att avståndet mellan tavlorna är jämnt och att hela väggen har en balanserad layout.

För mer tips om hur du kan välja rätt konst för ditt hem, läs vår artikel Hur du väljer rätt konst för ditt hem.

Utforska vår kollektion här: Artileys Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng