Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Ton i ton: Så använder du liknande färgnyanser i konst och inredning
Nästa artikel

Ton i ton: Så använder du liknande färgnyanser i konst och inredning

Att arbeta med ton i ton-färgpaletter är en subtil och elegant metod för att skapa harmoni i ditt hem. Genom att använda liknande färgnyanser i både konstverk och inredning kan du skapa en sammanhängande och lugn atmosfär, perfekt för rum där du vill främja avkoppling och stillhet.

Varför ton i ton fungerar

Ton i ton-färgkombinationer fungerar eftersom de skapar ett mjukt och harmoniskt intryck. När du använder olika nyanser av samma färg, låter du ögat röra sig genom rummet utan störningar, vilket ger en känsla av kontinuitet och sammanhang. Detta kan vara särskilt effektivt i rum där du vill skapa en avkopplande miljö, som i ett sovrum eller vardagsrum.

En canvastavla som exemplifierar denna teknik är vår "Muted Elegance". Tavlan använder en palett av krämiga och vita toner med subtila inslag av blått, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Utforska tavlan närmare här: Se "Muted Elegance".

Canvastavla med en palett av krämiga och vita toner med subtila inslag av blått, perfekt för att skapa en inbjudande och harmonisk atmosfär.

Hur du integrerar ton i ton i din inredning

När du väljer konstverk för att passa en ton i ton-palett, överväg att välja tavlor som har samma huvudfärg som dina väggar, men i olika nyanser. Detta skapar ett sofistikerat lager av färg som känns genomtänkt och sammanhängande. Använd tillbehör som kuddar, mattor och möbler i liknande färger för att binda samman rummet.

Läs vår bloggpost "Så väljer du rätt färger på din canvastavla för hemmet" för fler tips på hur du kan arbeta med färger i ditt hem.

Utforska vår kollektion här: Artiley Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng