Hoppa till innehållet

KAMPANJ! Få 30% rabatt med koden: ART30

Artiley
Föregående artikel
Läser nu:
Så integrerar du stora canvastavlor i ditt hemkontor

Så integrerar du stora canvastavlor i ditt hemkontor

Att arbeta hemifrån har blivit allt vanligare, och med det ökar behovet av att skapa en inspirerande och funktionell arbetsmiljö. En av de bästa sätten att göra ditt hemkontor mer inbjudande är att integrera stora canvastavlor i inredningen. Här är några tips på hur du kan använda konst för att förbättra ditt hemkontor och skapa en plats som både stimulerar produktivitet och kreativitet.

1. Välj motiv som inspirerar

När du väljer en tavla till ditt hemkontor är det viktigt att tänka på hur motivet påverkar din sinnesstämning. Motiv som föreställer natur eller abstrakta former kan hjälpa till att skapa en lugnande atmosfär som främjar koncentration. Tavlor som Timeless Tranquility med sina naturliga, gröna nyanser kan skapa en lugn och fokuserad miljö, perfekt för ett arbetsrum.

2. Placera tavlan där du kan se den

Placeringen av din tavla är avgörande för att maximera dess effekt. Häng tavlan på en vägg som du ofta ser när du arbetar, som bakom skrivbordet eller på väggen framför dig. Detta hjälper till att hålla dig inspirerad under dagen och kan fungera som en visuell paus när du behöver avkoppling.

3. Håll en sammanhängande färgpalett

För att skapa en harmonisk arbetsmiljö är det viktigt att färgerna i din tavla stämmer överens med resten av inredningen. Välj tavlor som kompletterar färgerna i ditt hemkontor, oavsett om det är neutrala toner för en lugn atmosfär eller starkare färger för att injicera energi.

 

Om du vill ha fler tips om hur du kan använda stora tavlor i olika delar av ditt hem, läs vår artikel Hur du skapar en konstvägg med stora canvastavlor.

Utforska vår kollektion här: Artileys Canvastavlor

Varukorg

Stäng

Din varukort är tom.

Handla

Välj inställningar

Stäng